Future Redeemed – Nikol, Glimmer en Chain aanval getoond in clips – That’s Gaming

De laatste DLC van Xenoblade Chronicles 3, Future Redeemed, wordt op 25 april uitgebracht voor de Nintendo Switch. De hype trein gaat echter door, want het officiële Twitter-account deelde details (vertaald via Siliconera) over twee nieuwe personages – Nikol en Glimmer. Machinist en maakt deel uit van Keves, waar ze fungeert als verdediger en een op maat gemaakt wapen genaamd Variable Backpack gebruikt.

Haar Talent Art is Total Destruction – wanneer het actief is, richt het schade aan die de verdediging van vijanden negeert en de schade aan het Glimmer is een Healer, haar klasse lijkt “Flame Performer” te heten. Haar staf is ook een muziekinstrument, waarbij de liedjes voordelen bieden aan de leden van het team. Wanneer Roaring Flame Heaven Performance, haar Talent Art, de vijanden raakt, herstellen bondgenoten hun gezondheid.

Read:  Skylines celebrates its 8-year anniversary with three content creator packs - That's Gaming

Een recente clip toonde ook wat Chain Attack gameplay, waarbij de TP van personages zoals Rex en Shulk wordt getoond. De Union Combo, een nieuwe dubbele Blijf op de hoogte voor meer details over de uitbreiding op weg naar de lancering.

The Best Online Bookmakers April 16 2024

BetMGM Casino

Bonus

$1,000